Jul og nyttår i Domkirken

Velkommen i Domkirken jul og nyttår. Julaften er det gudstjeneste kl. 14.30 og 16. Juledag kl. 11. Nyttårsaften kl. 11 og 23.15. Les mer!

Jul i Tønsberg domkirke

Julaften er i år på 4. søndag i advent. Det er familiegudstjeneste kl. 14.30 under ledelse av sokneprest Jan Terje Christoffersen og domkantor Espen Melbø. Domkirkens aspirantkor ved dirigent Charlotte Fongen og strykere medvirker. Neste gudstjeneste er kl. 16.00. Prest her er kapellan Ingulf Bø Vatnar. Domkirkens jentekor synger. På juledag kl 11 ledes gudstjenesten av fungerende biskop Marta Botne og sokneprest Jan Terje Christoffersen. Domkantor Espen Melbø har det musikalske ansvaret. Tønsbergs Sangforening medvirker. I romjula er det orgelmatine som vanlig kl. 12.00. Konserten er ved Sunniva Fevang (sopran), Fredrik Sakarias Tranvåg (baryton) og Espen Melbø (orgel)- Nyttårsaften er det høymesse kl. 11 under ledelse av kapellan Ingulf Bø Vatnar og domkantor Espen Melbø. Terje Grøndahl medvirker på trompet. Om kvelden er det midnattsgudstjeneste kl. 23.15 under ledelse av sokneprest Jan Terje Christoffersen og domkantor Espen Melbø. Terje Grøndahl spiller trompet. Det er i år ingen gudstjeneste 1. nyttårsdag.